Molly Maes børnehave har fremhævet, hvorfor millennials er besat af minimalisme

Maes minimalistiske børnehave sætter gang i debat om de sociale mediers indflydelse på vores boligindretningsvalg.

Tidligere Love Island-stjerner, Molly Mae og Tommy Fury, bød deres førstefødte, Bambi Fury, velkommen til verden for ikke så længe siden. Molly Mae har længe været opsat på at fremvise udviklingen af ​​deres hjem gennem Instagram (åbner i ny fane), som followers har været ivrige efter at følge.

Blandt alle børnehaveidéerne at navigere i, var deres valg om at omfavne en minimalistisk vuggestue til deres barn et, der blev mere eller mindre positivt modtaget, males det fik eksperterne til at spekulere på, hvad det var ved minimalisme, som havde millennials besat.

(Billedkredit: Future PLC/Colin Poole)

Hvorfor er millennials besat af minimalisme?

“Bambi Furys børnehave er utvivlsomt good og følger temaet med slanke udsmykningsvalg, vi har set andre steder i Hague-Fury husstanden,” siger Stephanie King, kreativ leder hos Dulux (åbner i ny fane).

‘Det er meget i tråd med de designtrends, der fortsat er populære blandt millennials, og jeg forestiller mig, at vi vil se mange børnehaver følge samme stil, efterhånden som flere og flere mennesker i denne aldersgruppe bliver forældre.’

Matt Siberry, leder af hjemmet hos Pinterest UK (åbner i ny fane) bekræfter, at de seneste søgedata fra Pinterest har vist en ‘enorm efterspørgsel efter alt minimalistisk – fra soveværelser til køkkener og stuer.’

(Billedkredit: Future PLC/Colin Poole)

Minimalisme kan “kendetegnes ved enkelhed, moderne linjer og en kortfattet farvepalet, minimalistisk interiør giver et rodfrit, afslappet miljø.”

Denne interiørtrend er en, som vi aldrig har set gå af mode, den ser altid raffineret og tidløs ud, med minimalisme, der har vist sig at øge værdien af ​​dit hjem, da det appellerer til boligkøbere.

For ikke at nævne, hvor hyppigt vi bruger denne interiørtrend på sociale medier.

(Billedkredit: Future PLC/Anna Stathaki)

Minimalisme som følge af sociale mediers påvirkning

Det er vigtigt at overveje den indvirkning, som sociale medier har på vores valg, fra din daglige rutine, selv ned til det sarte interiørdesign – især hvis du har en on-line tilstedeværelse.

»De sociale medier har helt klart indflydelse på den måde, vi indretter os på. Det har sat vores hjem i søgelyset, og jeg tror, ​​at folks føler et større pres for at skabe det ‘billede perfekte’ hjem,’ forklarer Harriet Pringle, grundlægger af Narchie (åbner i ny fane).

(Billedkredit: Future PLC)

Stephanie King hos Dulux beskriver sociale medier som et ‘rigtigt vindue ind i vores liv’, da vi ‘byder folks velkommen i vores hjem’ på samme måde, som vi gør gæster. ‘Du skal naked se på, hvor stor interesse der var omkring Bambi Furys børnehave for at vide, at indretningsvalg vil blive bedømt af folks on-line.’

Og tanken om det kan være skræmmende. Det er ikke underligt, at folks måske trækker sig tilbage fra at prøve andre interiørtrends og er ‘lidt bange for at dekorere med farver’.

(Billedkredit: Future PLC / Colin Poole)

“Sociale medier spiller helt sikkert en væsentlig rolle i at påvirke forbrugernes interiørbeslutninger, og minimalisme sætter helt sikkert spændene på de rigelige tusindårige kanaler i nutidens verden,” forklarer Tala Fustok, designer og grundlægger af Tala Fustok Studio (åbner i ny fane). ‘Males man skal huske på, at i mange af disse tilfælde er der hyret eksperter til at designe rummene.’

‘Det er vigtigt for forbrugerne at forblive objektive og hente inspiration, hvor de ønsker det, males ikke overholde konstant skiftende modevaner, som ikke nødvendigvis passer til deres personlighed og hjemmemiljø.’

(Billedkredit: Future PLC / Douglas Gibb)

‘Når det kommer til at være bange for det, du viser frem på sociale medier, vil der altid være dem, der foretrækker en alternativ stil til dit hjems æstetik.’ Minimalisme er ikke en størrelse, der passer til alle.

Harriet Pringle hos Narchie tilføjer: ‘Mit råd vil altid være at købe og dekorere dit hjem med genstande, du elsker, uanset om de er den hotteste nye development eller ej. Vær ikke bange for at gå med det, du elsker, oftere finish ikke vil alle dine brikker mødes og fungere rigtig godt.’

(Billedkredit: Future PLC/Mark Scott)

Så hvad tror du? Der er så meget mere, vi kunne røre ved, hvad angår faktorer for den minimalistiske æstetiks fortsatte popularitet, males dette er kun én.

Er væksten af ​​minimalisme som et konsekvent eftertragtet indretningsvalg på grund af dens skønhed og tidløshed, eller har sociale medier virkelig påvirket vores frie vilje til at dekorere uden for disse ‘ideelle’ begrænsninger?