Gee & Ursula_ FL reducerer sorte undersøgelser ‘udvisker ikke historien’

ollege Board har udgivet en strippet model af sit nye Superior Placement-kursus i afroamerikanske studier. Kurset udelod meget af det indhold, der har gjort de konservative og især Floridas guvernør Ron DeSantis vrede.

School Board fjernede navnene på mange sorte forfattere og lærde forbundet med kritisk raceteori (CRT). Black Lives Matter gik også tabt fra den formelle læseplan. DeSantis havde forbudt det originale afroamerikanske studiekursus.

Embedsmænd i Florida udsendte i sidste måned et diagram, der sagde, at det fremmede ideen om, at det moderne amerikanske samfund undertrykker sorte mennesker, var upassende og bruger artikler fra kritikere af kapitalisme.

”Det er områder, hvor vi stadig har meget plads til vækst. Jeg ringer naked til BS om dette, for det var først i august sidste år, at School Board annoncerede dette særlige AP-kursus, og de fejrede det,” sagde Ursula Reutin på The Gee & Ursula Present. “Det blev rost af forskere som Henry Louis Gates, Jr. fra Harvard, der talte om vigtigheden af ​​afroamerikanske studier. Og nu fjerner vi alt det her. Det er ikke engang et år senere.”

En talsmand for DeSantis fortalte onsdag til Related Press, at statens uddannelsesafdeling er ved at gennemgå den reviderede læseplan for overholdelse af Florida-loven.

»Jeg kalder dem konservatives handlinger i ond tro og lader dem bestemme, hvordan de skal undersøge den sorte oplevelse. At gøre dette vil kun tilskynde til mere af det,” sagde Gee.

“Hvis man taler om Black Lives Matter-bevægelsen, kan man story om det gode, og man kan story om det dårlige. Jeg ved ikke, om det vil hjælpe børnene at slette det,” sagde Ursula.

“Først og fremmest, eller du ved, når vi taler om kind feminisme, hvordan er det skadeligt? Og jeg så en masse mennesker, der reagerede på denne nyhed og sagde: ‘Åh, godt. Du ved, det sidste, vi har brug for, er, du ved, mere splittelse og flere børn, der føler, at de er undertrykkerne.’ Hvorfor føler de, at de er undertrykkerne for noget, der skete i historien? De bliver bemyndiget til ikke at gentage fejl fra fortiden,” fortsatte hun.

Kurset testes i øjeblikket på 60 skoler rundt om i USA, og den officielle ramme er beregnet til at information udvidelsen af ​​kurset til hundredvis af yderligere gymnasier i det næste akademiske år.

Et dusin andre stater overvejer at forbyde CRT-kurser.

“Vores opgave, når vi uddanner vores unge mennesker, er at bekymre os om den måde, de kommer til at føle om fakta. Det er vores opgave at udstyre dem med info og lære dem at være kritiske tænkere,” sagde showproducer Andrew “Chef” Lanier. “Nu har det været min erfaring gennem at lære afroamerikansk historie, og min erfaring med at lære min seks-årige søn om Rosa Parks eller Martin Luther King, at når man lærer unge mennesker om dette, føler de empati for dem, der er undertrykt. De ser ikke på racisterne i den state of affairs og siger: ’Det er mig, jeg identificerer mig med den particular person.’ De identificerer sig med de mennesker, der systematisk har fået fjernet deres rettighedssystem«.

Over 200 undervisere skrev et åbent brev om Medium, hvor de kritiserede indsatsen fra DeSantis.

Dette er censur og et frontalangreb på den akademiske frihed. Vi afviser kategorisk DeSantis’ autokratiske påstand om at vide, hvilket materiale på universitetsniveau der skulle være tilgængeligt i et AP African American Research-kursus. Der er ingen præcedens, som vi er bekendt med, for ham eller Florida Division of Training til at gøre krav på ekspertise om ethvert andet emne for adoption af AP-kurser.”

“Jeg er stadig opmuntret over, at uanset hvilket forsøg, vil det ikke fungere at prøve at slette fortiden for at slette den virkelige historie. Det er det for despatched til. Der er alt for meget teknologi,” sagde Gee. “Nogle af disse stater vil tage disse ting på sig. Males de vil tabe på en technology. Jeg tror, ​​den technology, der kommer efter os, I kan gøre grin med dem, fordi de ikke arbejder hårdt. Males denne technology er opvokset på teknologi. De har adgang til oplysningerne. I så mange år var det behageligt at lære, at Christopher Columbus opdagede Amerika. Du kan se, at det ikke kan ske mere. Fordi teknologien ikke tillader det.”

Lyt til Gee Scott og Ursula Reutin hverdagsmorgen fra 9.00 til 12.00. på KIRO Newsradio, 97,3 FM. Abonner på podcasten her.