Få betalt $50.000 for at leve et enkelt, drømmende liv på Island

har du nogensinde drømt om at fjerne din typiske rutine og flytte til et malerisk hjørne af verden for et “simpelt liv” og en ekstraordinær rejseoplevelse? Du ved, en der er komplet med vandfald, ridning, betagende laguner, isgrotter og gletsjervandring? Hvis dette lyder tillokkende og helt uvirkeligt, så bliv spændt, for drømme går virkelig i opfyldelse! Siggis islandske yoghurt tilbyder livets mulighed, der vil hjælpe dig med at leve et enkelt liv, der er intet mindre finish drømmende. Læs videre for at lære mere.

Siggi’s opmuntrer til den frihed, der er forbundet med enkelhed gennem deres nye kampagne.

Så mange individer vælger et enklere liv efter pandemi. De pakker deres kufferter og bringer deres bærbare computere til spændende destinationer, hvor de kan bo og arbejde uden den stressende hverdag, som en pendling til kontoret er. Siggi’s er godt klar over denne tendens, som de omtaler som et “kulturskifte”. Det er derfor, de tilbyder denne fleksible freelance-mulighed i deres “mindre giver dig fri”-kampagne, der tilskynder til den frihed, der er forbundet med enkelhed.6254a4d1642c605c54bf1cab17d50f1e

Relateret: Følg disse sunde vaner for at leve til 100 og derover, siger videnskaben

Som Chief Simplicity Offi-skyr kan du tjene op til $50.000 på at dokumentere dit “easy liv” som en del af rollen.

Stillingen som Chief Simplicity Offi-skyr er baseret i Island, og du kan ansøge direkte på mærkets hjemmeside. Den nyere fire-dages arbejdsuge kan tjene dig op til $50.000, mens du dokumenterer dit “enkle liv” som en del af rollen. (Og lad os være ærlige: Hvem ønsker ikke en fire-dages arbejdsuge?) Målet er at vise, hvordan det at leve et simpelt liv på Island kunne være, så det er tid til at lade din kreativitet skinne.

“Mens mange virksomheder har presset på for en sund steadiness mellem arbejde og privatliv, er siggi’s den første til at tilbyde en koncert, der virkelig maksimerer at leve et simpelt liv og nyde de fordele, som miljøet og naturen har at tilbyde,” siger siggis by way of jobbeskrivelsen .

Relateret: Hvordan jeg lærte at bremse aldring og leve bedre på et wellness-retræte

Island er et af de lykkeligste lande i hele verden, og det har en af ​​de højeste levealder.

Denne nordiske ø er tilfældigvis et af de lykkeligste lande i hele verden. Ifølge NBC Information har Island også en af ​​de højeste levealder i verden, hvor 83 er den gennemsnitlige levetid for landets indbyggere.

Du ville være omgivet af så meget naturlig skønhed og kultur, hvis du scorer denne rolle. Du vil aldrig løbe tør for unikke seværdigheder at se, som nordlyset; den ikoniske Blå Lagune; Kerid Crater Lake, som er omgivet af rød vulkansk sten; det arktiske Henge monument; og Dettifoss, Europas kraftigste vandfald. Du kan endda bruge tid på at udforske en isgrotte eller snuppe cocktails på en isbar (selvfølgelig mens du har en varm og hyggelig poncho på).

Du vil leve et enkelt liv, dokumentere din islandske rejse og udforske, som du aldrig har udforsket før!

Hvis denne plan taler til din sjæl, så tjek nogle af ansvarsområderne. Du vil dokumentere din rejse ved at tage masser af billeder for at fange, hvordan du virkelig omfavner et enkelt liv på Island. Nogle oplevelser, du gerne vil fremvise, kan omfatte at udforske vandfald og gletsjere, ud over at falde i svime over nordlyset. En virkelig fantastisk del af denne mulighed er, at du bliver forbundet med kokke, restaurantejere og vandreguider for at sikre, at du fuldt ud nyder og dokumenterer alle aspekter af denne freelancekoncert. Åh, og du vil også kuratere noget indhold til Siggis sociale mediekanaler.

Er du klar til at leve et enkelt liv i Island? Det lyder som en helt igennem utrolig mulighed for os!