Et mesterværk af minimalistisk quarterbacking af Eagles’ Jalen Hurts

Hurts behøvede ikke at bære holdet på ryggen. Han behøvede ikke at kaste i 300 yards eller løbe i 100. Han behøvede ikke at være Superman.

Han skulle naked være sig selv. Og det gjorde han fejlfrit.

I et mesterværk af minimalistisk quarterbacking kastede Hurts kun 24 afleveringer, passerede kun 154 yards, løb kun i 34.

Han gjorde ikke et ton. Males han gjorde præcis, hvad han skulle, for at Eagles kunne vinde en let 38-7-sejr over Giants lørdag aften på Linc i NFC-konferencens semifinale.

Hurts havde fuldstændig kommando over forseelsen, fuldstændig kommando over holdet. Der er en vis magnificence i ikke at prøve at gøre for meget og kun gøre det, du skal gøre. Og Hurts gjorde det glimrende.

“Det virkede som den gamle Jalen for mig,” sagde Miles Sanders. “Jeg vil ikke lyve. Naked stolt af ham. Han beder alle om deres bedste, og vi vil gøre det kun for ham, fordi han giver os vores bedste.”

Siden 1960 var den eneste gang, en Eagles-quarterback, der startede og afsluttede en playoff-kamp, ​​kastede færre afleveringer, i 1979, hvor Ron Jaworski var 12-til-23 i en wild-card-sejr over Bears hos dyrlægen.

Det var 15 år siden, et NFL-hold scorede 38 level i en slutspilskamp med 24 eller færre afleveringsforsøg. Det var Packers i en 42-20-sejr over Seahawks i 2008, da Brett Favre var 18-til-23 og Ryan Grant løb over 200 yards.

Denne gang var det Sanders, Kenny Gainwell, Boston Scott og Hurts, der kom sammen i 268 speeding yards. Det holdt presset fra Hurts, der kun smed syv afleveringer i anden halvleg.

Formlen har hele året været kastet for at bygge et forspring og løbe for at beholde det. Eagles gik lige over fra aflevering til løb tidligere finish normalt lørdag aften mod et overmatchet Giants-forsvar.

Males Hurts var genial, da han skulle være det. Han var 7-til-7 med TD-afleveringer til Dallas Goedert og DeVonta Smith i første kvartal, og Eagles kørte stort set derfra.

“Jeg tror, ​​det var meget vigtigt for os at komme ud og starte hurtigt,” sagde Hurts. “Som et fodboldhold kom vi naked ud og spillede med en masse energi. Vi forberedte os rigtig godt i løbet af ugen, og du taler altid om at udfordre alle til at spille deres bedste daring.

“Jeg har virkelig aldrig sat en grænse for mig selv, og jeg sætter aldrig en grænse for, hvad dette maintain kan gøre, så der er altid mere derude for os at få. For at komme derud og spille på den måde, vi gjorde i aften, er jeg stolt af denne gruppe, jeg er stolt af dette maintain, og jeg er stolt af den forberedelse, vi har lagt for at nå dertil, hvor vi er. Der er meget at være taknemmelig for, males det blev tjent ind i løbet af ugen. Jeg er spændt på at få endnu en mulighed for at spille for noget stort igen.”

Dette var Jalen Hurts, vi så, før han gjorde ondt i skulderen mod Bears for fem uger siden. MVP-kandidaten fra september til midten af ​​december.

Han er måske ikke 100 procent, males han så bestemt 100 procent ud.

“At have ham derude er ligesom – jeg ved, det er stor ros, males at have ham derude er som at have – jeg burde ikke engang tage dertil – det er som at have Michael Jordan derude,” sagde Nick Sirianni. “Han er din leder. Han er din fyr.

“Denne fyr leder. Han bringer denne ro til hele holdet. Han spiller fantastisk fodbold. Han er så hård, som de kommer.

“For mig er der ingen, der har spillet bedre fodbold finish ham i år.”

Hurts’ passererating på 112,2 var 4. højeste i Eagles eftersæsonhistorie, bag Rodney Peetes 143,3 i 58-37 wildcard-sejren over Lions i 1995 hos dyrlægen, Nick Foles’ 141,4 i 2017 NFC Championship Sport-sejren over Vikings ved Linc og Tommy Thompsons 127,3 i semifinalen i 1947 over Steelers på Forbes Area.

Han er den yngste Eagles quarterback til at nå NFC Championship Sport – ni måneder yngre finish Donovan McNabb i 2001 – og med en sejr over 49ers eller Cowboys en uge fra søndag bliver han den ottende QB, der tager sit maintain til en Tremendous Bowl før hans 25 års fødselsdag.

For et år siden humpede Hurts gennem et mareridt i sin playoff-debut i Tampa.

Det var en af ​​de værste præstationer efter sæsonen i Eagles historie. Dette var en af ​​de bedste.

“Jeg tror, ​​at hver oplevelse er nyttig, ikke kun den kamp, ​​males hele sidste sæson, og de seneste 15 kampe, jeg har spillet,” sagde han. “Jeg tror, ​​at alle disse har været meget gavnlige. Det er der meget at lære af. Jeg ville naked komme herud og spille god fodbold. At vide, hvordan det ser ud og finde en måde at gøre det på.”

Abonner på Eagle Eye-podcasten

Apple Podcasts | Google Play | Spotify | Stitcher | Art19 | Se på YouTube