Estranged Spouse mærker 6x Grand Slam-mester en ‘djævel’ for at have forladt deres søn

skur 19/02/2023, 11:53 GMT

Den berygtede Boris Becker vendte tilbage til Tyskland lige før jul for at være sammen med sin familie, efter at han blev løsladt fra fængslet i Storbritannien. Det ser canine ud til, at det ikke er tilfældet. For nylig kom den 6-dobbelte Grand Slam-mesters fremmedgjorte modelkone med hjerteskærende afsløringer om det samme. Den 3-dobbelte Wimbledon-mester, Becker, blev berømt, da han vandt sin første Grand Slam, da han var 17. Tyskeren faldt canine fra nåde, da en britisk domstol idømte ham 30 måneders fængsel i Storbritannien, efter at han var blevet dømt for at være skyldig i bedrageri.

Den tyske tennislegende overraskede alle med sin hidtil usete rejse fra Middle Courtroom of Wimbledon til Huntercombe-fængslet. Og ifølge hans udtalelser brugte Becker sin fængselstid til at afspejle sine handlinger. Hans fraseparerede kones udtalelser tyder canine ikke på det samme.

Boris Beckers fremmedgjorte modelkone kalder ham ‘djævelen’

ANNONCE Artikel fortsætter below denne annonce

Med stor berømmelse følger større ansvar; jo jævnere stigning, jo hårdere fald. Og vi kunne sige det samme om den vanærede tennislegende, Boris Becker. Fra at være kendt som Storbritanniens yndlingstysker måtte Becker tilbringe flere uger i fængsel for sin forbrydelse. Og da han blev løsladt, forventede alle, at det ville blive en lykkelig familiesammenkomst. Males det er måske ikke rigtigt, da hans modelkone, Sharlely Kerssenberg, føler det modsatte. Hun afslørede, at tyskeren ikke kontaktede deres søn, efter at han vendte hjem indtil jul, og deres samtale varede knap 2 minutter.

Hun kom med hjerteskærende afsløringer til tyske aviser og uddybede: “Boris kan være charmerende og kærlig, når han vil, males også ekstremt sårende med ord. En djævel”, rapporterede Each day Mail UK. Hun mindede om dengang, de plejede at have ærlig kærlighed. Kerssenberg føler, at nu er det lige omvendt, da den udskældte tennislegende overhovedet er ligeglad.

DYK DYBERE

Den skændte tennisstjerne Boris Becker genforenet med sin 87-årige mor efter sit juridiske ophold i Storbritannien

Ydermere, da hun blev spurgt, om Boris elsker sin mor og sine børn, sagde hun dette: “Boris elsker sine børn og sin mor. I den type, hvor kærlighed er mulig for ham.”

ANNONCE Artikel fortsætter below denne annonce

Yderligere tilføjede den hollandske mannequin, at det var den tyske tennislegendes skyld at blive idømt fængsel, og at han derfor behørigt betalte sit kontingent.

Hun talte om det vanærede tyske tennisikons natur og sagde: “Fængslet gjorde ikke Boris til et bedre menneske. Boris lever i en verden, hvor alt kredser om Boris Becker”. Nå, denne udtalelse har været i modstrid med den tro, som den amerikanske tennislegende, Martina Navratilova, havde givet ham i anledning af hans løsladelse fra fængslet.

ANNONCE Artikel fortsætter below denne annonce

SE DENNE HISTORIE – Morsom betydning af Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic og Serena Williams på City Dictionary!

Hvad synes du om Boris Becker? Fortæl os det i kommentarerne!